27.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024, Cumartesi

İktidarın Devri Yaklaşırken Akla Gelen ‘Normalleşme’

(ANKARA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Erdoğan’la görüşmesi saat 16.00 itibarıyla başladı. Özel, Erdoğan’ı CHP Genel Merkezi’nin girişinde karşıladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından gündeme gelen “normalleşme” süreci kapsamında, Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkez’ine geldi. 2 Mayıs’ta CHP Lideri Özel’in AKP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaretin ardından bugün iade-i ziyarette bulunan Erdoğan, saat 16.00’da CHP Genel Merkez’e geldi.

Görüşme Protokolünde Kimler Var?

Özel’e karşılamada CHP İstanbul Milletvekili ve eski büyükelçi Namık Tan eşlik etti. Erdoğan’ın yanında ise AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

İki lider tokalaşmalarının ardından basın mensuplarına fotoğraf verdi. Ardından Erdoğan ve Özel basın mensuplarına el salladı. Erdoğan ve Özel karşılamanın ardından 12’nci kattaki makam odasına çıktı.

Olağanüstü Güvenlik Önlemleri Alındı

CHP Genel Merkez’inde aynı zamanda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu kapsamda, genel merkezin bulunduğu sokak giriş ve çıkışlara kapatıldı. Basın mensupları dahil kimsenin binaya girmesine ve katlara çıkmasına izin verilmediği, asansörlerin çalışmadığı, merdiven kapılarının kilitlendiği öğrenildi.

Erdoğan’ın gelişinden 15 dakika önce, CHP Genel Merkezi’nin bahçesinde bulunan bayraklar arasına Cumhurbaşkanlığı forslu bayrak asıldı.

CHP MYK Toplanıyor

Görüşmenin ardından iki liderin ortak bir açıklama yapması beklenmiyor. CHP MYK, Erdoğan-Özel görüşmesinin ardından toplanacak. CHP’nin görüşmenin içeriğine ilişkin gazetecilere bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

290,296BeğenenBeğen
2,047TakipçiTakip Et
19,645TakipçiTakip Et
74AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER