Britanya’da yaşayan Alevilerin çatı kuruluşu olan Britanya Alevi Federasyonu (BAF), toplumun geleceğine yön verecek olan 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
HABER MASASI – İngiltere’deki Alevi toplumunun birliğini pekiştirmek ve önümüzdeki dönemin yol haritasını belirlemek amacıyla düzenlenen bu önemli buluşma, geniş bir katılımla hayata geçirilecek. Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu üyesi olan federasyon, tüm üyelerini ve canları bu demokratik süreçte bir arada olmaya çağırıyor.
Genel Kurul İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Londra’nın kuzeyinde bulunan federasyon yerleşkesinde düzenlenecek olan genel kurulda, geçtiğimiz dönemin faaliyetleri değerlendirilirken yeni dönem stratejileri de masaya yatırılacak.
12 Nisan 2026 Pazar günü saat 12:00 itibarıyla başlayacak olan kurul, Great Cambridge Road, London N9 9LE adresindeki Britanya Alevi Federasyonu Yerleşkesi’nde yapılacak. Britanya Alevi Federasyonu, toplumsal dayanışmanın ve örgütlü mücadelenin önemine vurgu yaparak tüm canları bu büyük buluşmaya davet ediyor.
