8.7 C
İstanbul
30 Nisan 2025, Çarşamba

Selahattin Demirtaş’tan Doğum Gününde Sürpriz: Yeni Roman “Jamal” Yolda

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, doğum gününde kaleme aldığı yeni romanıyla edebiyatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

(KÖLN) – Selahattin Demirtaş’ın merakla beklenen yeni romanı “Jamal”, 25 Nisan’da raflardaki yerini alacak. Dipnot Yayınları tarafından yayımlanacak olan eser, Demirtaş’ın cezaevinden yazdığı edebi çalışmalarına bir yenisini ekliyor.

Romanın duyurusu, 10 Nisan’da, yani Demirtaş’ın doğum gününde yapıldı. Politik kimliğinin yanı sıra edebi yönüyle de öne çıkan Demirtaş, daha önce yayımladığı “Seher” ve “Devran” adlı öykü kitaplarıyla geniş bir okur kitlesine ulaşmıştı.

“Jamal”, hem ismiyle hem de içeriğiyle şimdiden merak konusu oldu. Romanın hangi temaları işleyeceği ve nasıl bir anlatı sunacağı ise yayınlandığında netlik kazanacak.

Demirtaş’ın yeni eseri, edebiyatla siyaset arasında kurduğu köprüyü bir kez daha gözler önüne serecek gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,397BeğenenBeğen
2,317TakipçiTakip Et
20,344TakipçiTakip Et
1,237AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER