15.7 C
İstanbul
23 Nisan 2025, Çarşamba

9 Günlük Bayram Tatilinin Bilançosu Ağır Oldu

(İSTANBUL) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 74 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 bin 199 kişinin de yaralandığını açıkladı.

9 günlük bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 74 kişi yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazalarda 10 bin 199 kişinin de yaralandığını açıklandı.

32 maddelik kanun değişikliği gündemde

Yerlikaya, “Bu yılki Ramazan Bayramı tatilinde ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası yüzde 4,6 azaldı. Bu kazalarda 74 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. Bakanlık olarak; trafikte kural ihlallerinin caydırıcılığını arttırmak için, ’Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair 32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,397BeğenenBeğen
2,317TakipçiTakip Et
20,344TakipçiTakip Et
1,237AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER