KKTC Alevi Kültür Merkezi, Genel Başkan Cengiz Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte KKTC Başbakan yardımcısı ve Çevre, Turizm, Kültür ve Gençlik Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Alevi Kültür Merkezi (KKTC AKM) Genel Başkanı Cengiz Demir ve beraberindeki yönetim Kurulu üyeleri Bakan Fikri Ataoğlu’nu ziyareti bakanlık ofisinde gerçekleşti.
(KÖLN) – Ziyarette Cemevi ve Kültür Kompleksinin yapı çalışmaları ve dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak bu yıl içerisinde bakanlık ile birlikte yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonunda bakan Ataoğlu’na, AKM Başkanı Cengiz Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından, dernek’e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür edildi.