Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Ankara Şubesi, 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren Adıyaman Şube Başkanı Zülfikar Yılmaz’ın adıyla gençlik odasını Açtı
(KÖLN) – 50 bini aşkın insanın yaşamını yitirmesine neden olan, 11 il ve 3 bölgede etkisini şiddetli bir şekilde gösteren 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybedenlerden biri olan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adıyaman Şube Başkanı Zülfikar Yılmaz, PSAKD’nin en genç başkanıydı.
Anısını ve mücadelesini yaşatmak adına Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ankara Şube yeni döneminde gençlik meclisini oluştururken şubeye Zülfikar Yılmaz’ın adıyla gençlik odasını açtı.
Açılışı deprem ve etkileri üzerine mücadele veren Beraberiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kübra Özyurt yaptı.

Kübra Özyurt, açılış konuşmasında, 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ( PSAKD) Adıyaman Şube Başkanı Zülfikar Yılmaz adıyla gençlik odası açılmasını çok değerli bulduğunu ifade ederek, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tatar‘a ve tüm üyelere teşekkür etti. Özyurt, konuşmasını, ‘‘Depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha özlemle anıyorum‘‘ diyerek sonlandırdı.