7.4 C
İstanbul
18 Mart 2025, Salı

AABK Diplomasi Ofisi, Hukukçu Gülay Kurtyiğit’le Görüştü

(ANKARA) – Strazburg’da bulunan Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK) Diplomasi Ofisi, çevrimiçi bir toplantıyla hukukçu Gülay Kurtyiğit’i ağırladı.

Gülay Kurtyiğit, aynı zamanda uzun süredir AABK Genel Sekreterliği ve Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmakta.

Gülay Kurtyiğit, Alevi Toplumu İçin Gerçekleştirilen Projelere Değindi

Görüşmede öncelikli olarak, yedi yıldır Avrupa Alevi hareketi içerisinde çalışmalar yürütmekte olan Gülay Kurtyiğit’in elde edilen hukuki kazanımlarla ilgili tecrübeleri üzerinde duruldu.

AABK Diplomasi Ofisi‘nden yapılan açıklamaya göre, Kurtyiğit’in çeşitli alanlarda verdiği aktif mücadelenin değeri vurgulanırken, kısa, orta ve uzun vadede planlanan yeni projelere ilişkin brifing gerçekleştirildi.

Hukukçulardan Oluşan Bir Ekip AABK Diplomasi Ofisi’ni Ziyaret Edecek

Ofisten yapılan açıklamada, ilerleyen günlerde Gülay Kurtyiğit’in başını çektiği hukukçulardan oluşan bir ekibin AABK Diplomasi Ofisi’ni ziyaret etme kararı aldığı belirtildi.

Alevilerin uluslararası alanda diplomasi faaliyetlerini güçlendirebilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunulan toplantının verimli süreçler doğuracağı vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,397BeğenenBeğen
2,317TakipçiTakip Et
20,344TakipçiTakip Et
1,237AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER