12.9 C
İstanbul
25 Mart 2025, Salı

Konya’da Bir Haftadır Aranan Kız Çocuklar Antep’te Bulundu

(KONYA) – Konya’nın Selçuklu İlçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde, bir hafta önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki İman Abbas ile 16 yaşındaki Medina Aziz, sabah saatlerinde Antep’te bulundu.

Emniyet yetkilileri, Suriyeli olan aileyi arayarak çocuklarının Antep’te bulunduğunu ve kentteki bir çocuk yetiştirme yurduna teslim edildiğini söyledi.

Aile Yurt Yetkilileriyle Görüştü

Aile bireyleri, polislerin sadece yurt ile iletişim kurulması için kendilerine bir irtibat numarası verdiğini belirtti. Kendilerine verilen irtibat numarasından yurt yetkilileriyle görüştüklerini ancak yurt yetkililerinin kendilerine çocukların yurtta olmadığını söylediğini belirtti.

Mezopotamya Ajansı (MA) bunun üzerine yurt yetkilisini aradıklarını ve her iki kız çocuğun da kendi yurtlarında olduğunu aktardığını bildirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,397BeğenenBeğen
2,317TakipçiTakip Et
20,344TakipçiTakip Et
1,237AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER