(İSTANBUL) – Trendyol Süper Lig‘in 13. haftasında Bodrum FK, sahasında konuk ettiği Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu.
Sakatlığı bulunan Mauro Icardi ve Ismail Jakobs’un yanı sıra, kart cezalısı Davinson Sanchez forma giyemedi.
Galatasaray, Bodrum FK Maçını Kazanarak Tarihe Geçti
3 eksiğiyle maça çıkan sarı kırmızılılar, ilk 12 maçta en çok galibiyet alan takım olarak bir rekora da imza attı. 34 puanla da birinci sırada yerini koruyor.
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Bodrum FK ile Galatasaray, Grey Beton Bodrum Stadı’nda saat 19.00’da karşılaştı. Maçta hakem Muhammet Ali Metoğlu düdük çaldı.
Konuk takım Galatasaray 54. dakikada Michy Batshuayi’nin attığı golle Bodrumspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bodrumspor sahasında Galatasaray’a 1-0 yenildi.
Maçtan Bazı İstatistikler
Attığı 9 şutun 2’sini hedefine ulaştıran ev sahibi takımın karşısında Galatasaray 2 şut attı ve 7’sinde isabet kaydetti.
Topla oynama konusunda da sarı kırmızılılar yüzde 68 ile önde yer alırken, attığı 497 pasın yüzde 83’ünde top kaybetmedi. Buna karşın Bodrum FK, bulduğu 235 pasın yüzde 61’inde topu hedefine ulaştırdı.
İki rakip de 10’ar faul yaptı. Sarı kırmızılılar 2 sarı kart cezası alırken, ev sahibi de 1 sarı kart gördü. Muhammet Ali Metoğlu, maçın tek kırmızı kartını Bodrum FK’dan Ege Birsel’e çıkarttı.
Galatasaray 5, Bodrum ise 3 kez ofsayta düştü.