2.4 C
İstanbul
19 Mart 2025, Çarşamba

Ayşenur Ezgi Eygi’nin Naaşı, Bakü’den İstanbul’a geldi

(İSTANBUL) – İsrail güçleri tarafından başından nişan alınarak öldürülen psikolog aktivist Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den İstanbul’a geldi.

Ayşenur Ezgi Eygi’nin Cenazesi İzmir’e Gönderilecek

İstanbul Havalimanı’nda düzenlenecek törenin ardından Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesi uçakla İzmir’e gönderilecek. Eygi’nin Aydın Didim’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Filistin Adli Tıp Merkezi Otopsi Raporu

Öte yandan Filistin Adli Tıp Merkezi de İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da keskin nişancı tarafından başından hedef alınarak öldürülen Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi için otopsi raporu hazırladı. Rapora göre, “yaşamı boyunca iyi bir kas ve beslenme yapısına sahip” 26 yaşındaki Eygi’nin sol kulak arkasında başın sol tarafından bulunan giriş yarasından kafatası boşluğuna giren bir ateşli mermi ile vurulduğu tespit edildi. Eygi’nin ölüm nedeni ise “kafatası boşluğuna giren, saplanan ve parçalanan bir ateşli merminin yol açtığı kanama, ödem ve beyin maddesinin yırtılması” olarak tespit edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,397BeğenenBeğen
2,317TakipçiTakip Et
20,344TakipçiTakip Et
1,237AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER